Terrasschermen

 

Bij buitenzonwering denken we al snel aan uitval- en knikarmschermen. Bij de keuze tussen deze twee is het verstandig om van tevoren te bedenken waar we ze willen plaatsen. Uitvalschermen worden met name gebruikt op plaatsen waar een doorloop onder het scherm niet nodig is. Is daar wel sprake van, denk daarbij aan bijvoorbeeld een terras, dan kunt u beter kiezen voor een knikarmscherm. Hiermee kan een vrije doorloop onder het scherm namelijk wel worden gegarandeerd. De laatste jaren zien we dat het leven in de zomer zich meer en meer naar buiten heeft verplaatst. We willen veel langer buiten zijn en genieten van onze tuin. In plaats van een knikarmscherm wordt er achter het huis dan ook steeds vaker gekozen voor een luxe terrasoverkapping. Onze terrasoverkappingen kunt u vinden onder: Outdoor Living.

Comfort wordt eveneens steeds belangrijker. De meeste zonneschermen zijn voorzien van een afstandsbediening waardoor we het scherm niet meer met de hand hoeven te bedienen. Ook een zon- en windautomaat behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor gaat het scherm automatisch omlaag als de zon begint te schijnen. Bovendien biedt dit systeem bescherming tegen harde wind als het zonnescherm in bedrijf is.

Homan Zonwering voert de complete, kwalitatief hoogwaardige knikarmschermen van Allround in haar assortiment en weet dat alleen de top in kwaliteit, service en een betrouwbare levertijd aan uw wensen zal voldoen. De afmetingen van de knikarmschermen lopen tot maar liefst 16 meter breed en een uitval van 5.1 meter. Homan buitenzonwering is van exclusief design, bekleed met SWELA of DICKSON doek en altijd voorzien van een SOMFY kwaliteitsmotor.

Sfeer knikarm