Screens

Screens zijn een ideale vorm van zonwering, het toegepaste screendoek zorgt ervoor dat zonnestralen worden gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Het glasvezeldoek reduceert 80%-90% van de warmte en heeft ’s winters een isolerende eigenschap. Deze weefsels zijn vormvast, stabiel en niet gevoelig voor vocht en warmte. Screens zijn bijzonder effectief bij een laagstaande zon. Door de vlakhangende montage steken er geen hinderlijke onderdelen buiten de gevel en blijft een vrije doorloop langs uw raam mogelijk. Afhankelijk van de maat verkrijgbaar in compacte cassettes, halfrond, schuin of rond en eventueel gemoffeld in iedere gewenste RAL kleur. Standaard voorzien van een oogwindwerk of elektrische bediening van Somfy inclusief handzender.


Een krachtpatser op het gebied van zonwering is het ROMA zipScreen.

Screen roma

Deze verticale zonwering reflecteert voor een groot gedeelte de zonnestralen, voorkomt inkijk, laat licht in de ruimte heeft van binnen naar buiten een perfect doorzicht. Het screendoek wordt door een rits-systeem gevoerd in de geleiding. De maximale hoogte is maar liefst 6 meter. De maximale breedte is ook 6 meter (maximaal doek oppervlakte van 18 m2). Het zipScreen is altijd voorzien van een elektrische bediening.

Het zip-Screen is te verkrijgen in 3 kastmatenmet een ronde of vierkante kast. Het doek wordt samen met de onderlijst geheel opgeborgen in de kast. De kastmaten zijn 85 (maximale afmeting 3 mtr brd * 2,5 mtr hg), 110 (maximale afmeting 4 mtr brd * 3,5 mtr hg) en 130 (maximale afmeting 6 * 3 of 3 * 6)

Kastmaten screen roma

In totaal zijn er meer dan 140 doekkleuren beschikbaar. De aluminium omkasting, onderlijst en geleiders zijn in vrijwel elke ral-kleur verkrijgbaar.