Rolluiken

Elektrische rolluiken worden steeds populairder. Volledig gesloten rolluiken isoleren uw huis of appartement, zowel thermisch, visueel als akoestisch. De anti-inbraak functionaliteiten werken preventief tegen binnendringers of pogingen daartoe. Zet de lamellen in de zogenaamde 'gaatjes-stand' en u kunt genieten van gefilterd zonlicht in huis en prettige luchtdoorstroming van de kamer. Sluit de lamellen volledig voor complete rust en duisternis.

Het rolluik van Homan zonwering is volledig opgebouwd uit Alucon-componenten en voldoet zo aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én biedt u de garantie op een lange levensduur. De Alucon rolluiken hebben een hoogwaardige lakklwaliteit  waardoor het een hogere krasvastheid heeft en beter kleurecht is. Wie kiest voor Alucon is daarnaast ook nog verzekerd van een scherpe prijs.

Opbouw rolluiken                                                      Inbouw rolluiken

Opbouw rolluiken                                                                                     Inbouw rolluiken

Het opbouw rolluik is het meest voorkomende type rolluik in bestaande situaties. Het inbouwrolluik komt in Nederland minder vaak voor. Het rolluik wordt in de spouw geplaatst en is toepasbaar bij nieuwbouw of renovatie.

Waarom uw rolluiken motoriseren?

Gemotoriseerde rolluiken: geen fysieke inspanning meer nodig. Homan Zonwering-Rolluiken heeft verschillende elektrische motoren, besturingen en bedieningen voor elk type en merk rolluik.

De voordelen van een Somfy gemotoriseerd rolluik:

Automatische begrenzing instellingen. 

Altijd een gegarandeerd perfecte opening en sluiting.

Obstakel-detectie. 

De motor stopt direct als het rolluik bij het omlaag gaan een obstakel detecteert.

Vorstbescherming. 

Als de lamellen bevroren zijn, stopt de motor ook direct. Dit voorkomt schade aan het rolluikmechaniek en geeft een langere levensduur.

Bestand tegen forceren. 

De beveiliging van uw huis kan verder worden verbeterd door het rolluik uit te rusten met anti-inbraak klemmen. Belastbaar tot wel 100 kg.

Klaar voor Somfy smart home, voor een optimaal verbonden huis.

De nieuwe generatie rolluikmotoren is nu leverbaar. De rolluikmotor RS 100 io is fluisterstil en beschikt over een 'soft start & soft stop' functie.

 

 

Het rolluik  wordt zowel geleverd met een afgeschuinde kap als een stijlvolle ronde kap. De sterke aluminium lamellen van de Alucon rolluiken hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte.

De maximale afmeting van de rolluiken is afhangelijk van het gekozen type lamel..
Het rolluik wordt standaard voorzien van een elektrische bediening van Somfy met obstakelbeveiliging inclusief een handzender. Optioneel kunt u kiezen voor bandbediening.