INSPIRATIE VOOR JE RAAM

MAAK UZELF EN UW HUIS BLIJ MET NIEUWE RAAMDECORATIE!

 

Onze collecties raamdecoratie zijn geinspireerd op de nieuwste trends in mode, interieur en lifestyle. Iedere collectie heeft een eigen sfeer en stijl, dat maakt onze raamdecoratie een eyecatcher voor uw huis!

Wij leveren al 40 jaar raamdecoratie met passie en precies op maat. Elk product wordt met de hand en volgens uw wensen gemaakt en is van hoge kwaliteit. Wij bieden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige stoffen en materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw raamdecoratie. En dankzij onze kennis en ervaring maken wij raamdecoratie precies op maat.

De raamdecoratie wordt door ons opgemeten en geplaatst. Zo bent u er zeker van dat uw raamdecoratie perfect past en funcioneert. Wilt u weten welke raamdecoratie en kleuren het beste passen bij uw interieur? Hieronder alvast een indeling in verschillende stijlen en sferen.

WONEN IN DESIGN
In een modern huis voeren licht, ruimte en strakke vormen de boventoon. Creër een frisse sfeer met strakke vouwgordijnen in grijstinten of met witte horizontale jalouzieen. Verschillende produkten zijn ook verkrijgbaar in een design uitvoering met veel RVS en een strakke onderlat.Subtiel en op en top design.

STIJLVOL WONEN
Wie wil er niet wonen in een warm, chic en uitnodigend huis? Een stijlvol interieur geeft een gevoel van comfort en ongedwongen luxe. Benadruk deze woonstijl met raamdecoratie in rijke kleuren zoals diepbruin, brons en met sfeervolle accessoires.

ROMANTISCH WONEN
Speelse accenten en bijzondere details geven jouw huis een eigen stijl. Je creëert een romantische sfeer door zachte materialen en bijzondere stoffen, zoals kant en linnen te gebruiken. Met accesoires in pasteltinten maak je deze stijl af!

PUUR WONEN
Met het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, wo; en linnen creëer je een pure sfeer in het huis. Soepel vallende raamdecoratie in zand- of taupekleur draagt bij aan het authentieke gevoel dat je huis uitstraalt. Maak je rolgordijn of vouwgordijn bijzonder met een stoere houten onderlat of een mooi stiksel.

INDUSTRIEEL WONEN
Hou je van een stoer interieur met veel industri:ele en vintage elementen? Combineer dan ruwe materialen, robuuste vormen en audenthieke accenten voor een industriële woonstijl. Kies voor raamdecoratie in een effen kleur met industriële accenten, zoals een koperen ring of robuuste houten onderlat.

KLEURRIJK WONEN
Kleur geeft een huis energie en de bewoners een positief gevoel. Met raamdecoratie in opvallende, felle tinten geef je je huis een boost. Kies voor vouwgordijnen in gewaagd roze of rolgordijn en fris groen. Hou je van kleur, maar wil je het niet te gek maken? Combineer accesoires in felle kleuren dan met veel wit.