Terrasscherm Piccolo

HET VOORDELIGE CASSETTE TERRASSCHERM

 

De Piccolo behoort net als de overige terrasschermen tot de toppers onders de cassette knikarmschermen. Een mooi Italiaans designscherm aan de gevel, een absoluut topproduct. Montage door middel van verstelbare zijsteunen. De Piccolo kenmerkt zich door zijn compacte vormgeving. De kleine cassette van slechts 12 cm is een van de kleinste in zijn soort. Toch heeft dit scherm door slimme oplossingen in de uitvoering van de profielen een goede stabiliteit voor een maximale breedte van 5 meter met een uitval van 3 meter.

De cassette beschermd het doek tegen de weersinvloeden. De Piccolo heeft een opmerkelijk kleine cassette die vanaf elke kant fraai oogt.

Het armscharnier is voorzien van een RVS ketting. Deze stabiele kettingarmen garanderen een perfecte doekspanning, stille werking en een lange levensduur.

De Piccolo kan door de speciale bevestigingsbeugels traploos worden ingesteld. Doordat deze bevestigingsbeugels op 4 manieren aan de kapsteun bevestigd kan worden is zelfs elke uitvalshoek mogelijk.

 

 Eigenschappen:
*
Exclusief Italiaans designscherm
*Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
*Constructief zeer degelijk cassette knikarmscherm
*Goed geschikt voor montage tegen plafond op balkons
*Voorzien van armen met RVS ketting.
*Verstelbare uitvalshoek 0 tot 60 graden bij muurmontage
*Verstelbare uitvalshoek 15 tot 90 graden bij plafondmontage
*Maximale afmeting 5 meter breed met 3 meter uitval
*Frame kleur zonder meerprijs standaard in gebroken wit (Ral 9001) of DB-703 fijnstructuurlak
*Tegen meerprijs in elke gewenste ral-kleur mogelijk