Outdoor living

Gennius, de exclusieve, complete en professionele terras-overkappingsystemen van de Bat-groep, bieden u de mogelijkheid om het hele jaar buiten te genieten met optimale bescherming tegen zon, regen en wind! Ontworpen conform een luxe en stijlvol Italiaans design, verkrijgbaar in aluminium of houten uitvoering. Ze bieden extra ruimte en een aangename oplossing voor de meest uiteenlopende buitenactiviteiten voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Een geheel nieuwe outdoor living concept dat u ruimte en comfort biedt. Alle uitvoeringen kunnen worden voorzien van diverse accessoires, zoals geintegreerde verlichting, verwarming en muziek en geven u daardoor alle luxe en comfort die u zich kunt wensen.

De gennius overkappingen bestaan uit een aluminium of houten zonweringsframe met een inschuifbaar doek. Het systeem is opgebouwd uit twee zijgeleiders met aluminium baleinen, welke het doek door de geleiders leiden. Over de gehele lengte wordt het doek op deze manier strak getrokken.  Op deze wijze kan er een grote uitval worden gerealiseerd tot wel 8 meter. Het doek kan worden uitgevoerd met wind en waterdicht materiaal.  Om het compleet te maken kunt u de zijkanten en voorkant dicht laten zetten d.m.v. een windvast screen. Zelfs een kozijn met daarin een schuifpui behoort tot de mogelijkheden.

 Comfort wordt steeds belangrijker. De gennius outdoor living is dan ook standaard te bedienen door middel van een afstandsbediening. Ook een zon- en windautomaat behoort tot de mogelijkheden. Hoewel de gennius lijn is gegarandeerd tot windklasse 3 geeft een zon-  en windautomaat toch een beschermend gevoel.