Markiezen

Dé mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel.
Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.


Markiezen en duurzaamheid

Natuurlijk is ook kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering. Het zal u niet verbazen dat een houten markies iets meer onderhoud vergt dan welke aluminium zonwering ook.

De basis voor een langere levensduur van uw houten markiezen wordt al gelegd in het productie proces. Alleen de beste kwaliteit hout wordt geselecteerd voor het vervaardigen van de houten frame's en kappen. Deze selectie is mogelijk door scherpe inkoop bij gerenomeerde houtleveranciers.

Door vervolgens gebruik te maken van de beste verfsoorten en moderne productie technieken voor het voorbewerken en spuiten van het hout wordt de beste basis gelegd voor een topproduct waar u vele jaren plezier aan beleefd.


Markiezen en uw wensen

De mogelijkheden van de markiezen van Homan Zonwering zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium-, een hardhouten- of een grenenhouten frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een bekapping uit dezelfde materialen vervaardigd. Ook een onderhoudsvrije kunstof omkapping is mogelijk.
Deze keuzes bieden wij u standaard in de volgende 4 kleuren;

+ Creme-wit (Ral 9001)
+ Wit (Ral 9010)
+ Antiek groen (Ral 6009) (uitgezonderd kunstof omkapping)
+ Beige (Ral 1015) (uitgezonderd kunstof omkapping)

Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs, het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning.

Voor de doekkleuren bieden wij u een groot scala aan kleuren van gerenomeerde merken, die uitsluitend die kwaliteit leveren waar wij als leverancier onze naam aan willen binden. Uw markies kan vervolgens afgewerkt worden met een biesband en nagels in een kleur bijpassend aan het doek en/of het houtwerk.

Markiezen