Terrasscherm Floret

HET INSTAPMODEL MET OOG VOOR DETAIL

 

Floret is de naam voor een betrouwbaar en eenvoudig terrasscherm.De stabiel vormgegeven aluminium profielen van de constructie maken de Floret geschikt voor een breedte van maximaal 5,5 meter. Sterke knikarmen geven de Floret een optimale doekspanning en zijn traploos instelbaar van 5 tot 25 graden. Eigentijdse vormgeving en oog voor de technische details geven de Floret hoogstaande kwaliteit onder de instapmodellen.

De voorlijst van de Floret is voorzien van een in het profiel opgenomen waterafvoer zodat binnendringend water het doek niet kan bereiken. Daarnaast is het voorzien van een inloopgedeelte voor een geruisloze en perfecte sluiting van de voorlijst tegen de kap.

De armscharnier is voorzien van een RVS ketting. Deze stabiele kettingarmen garanderen een perfecte doekspanning, stille werking en een lange levensduur.

De bovenkap beschermd het doek tegen allerhande weersinvloeden. De Floret heeft een opmerkelijk stabiele bovenkap die vanaf elke kant fraai oogt.

De voorlijstbevestiging is een veilige verbinding van de voorlijst aan de knikarmen en zorgt ervoor dat de hoek van de voorlijst kan worden ingesteld. Hierdoor sluit de voorlijst perfect aan op de bovenkap.

Het doek van de Floret zal in iedere gewenste stand vrij blijven van de bovenkap en armen. Dit voorkomt slijtage van de stiknaden en het doek.

Eigenschappen:
*Semi-cassette met verrassende technische oplossingen
*Instapmodel van hoge kwaliteit met gunstige prijs
*Armen voorzien van RVS ketting
*Verstelbare uitvalshoek tot 25 graden
*Montage d.m.v. verlengde muursteunen mogelijk
*Maximaal 5,5 meter breed
*Maximaal 3 meter uitval
*Frame kleur zonder meerprijs in gebroken wit (Ral 9001) of DB-703 fijnstructuurlak
*Tegen meerprijs in iedere ralkleur leverbaar